Slide toggle

Steffie’s Crafts

Het mooie van naaien: je kan een hoop dingen naar wens maken waardoor het uniek wordt.

Neem een kijkje in de webshop. Heb je hulp nodig of vind je niet wat je graag zou willen op de site. Neem dan gerust contact op, dan gaan we samen kijken wat er allemaal mogelijk is.

Heeft u een vraag?

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Jan Vermeerplein 15, 2678 AR, De Lier info@steffiescrafts.nl

Over Steffie’s Crafts

Over Steffie’s Crafts

Mijn naam is Stephanie Massar, moeder van 3 kinderen.

Voor mijn kinderen wil ik graag het beste, het leukste, het hipste, het veiligste, etc. Vaak kon ik in de winkel niet terecht met wat ik eigenlijk voor ogen had. Daarom ging ik er zelf mee aan de slag achter mijn naaimachine. Al snel kreeg ik van meerdere mensen het verzoek of ik iets kon maken voor ze, ook hun konden niet slagen in de winkel of wilde het product net even anders. Hierdoor kwam mijn idee om Steffie’s Crafts te beginnen.

Vakmanschap
De vaardigheid om hoog kwalitatief werk af te leveren.
Materialen
Onze materialen zoeken wij met zorg uit afhankelijk van het te maken product.
Kwaliteit
Wij gaan voor de hoogst haalbare kwaliteit zodat er lang van genoten kan worden.

Mijn visie

Met Steffie’s Crafts streef ik ernaar om producten te maken achter mijn naaimachine die helemaal naar wens zijn van de klant, van u. Het patroon, de stof en uiteindelijk ook het eindresultaat moeten naar uw wens. Inspiratie haal ik uit mijn creativiteit en ervaring maar ook van internet en verschillende tijdschriften. Veel patroontjes vermaak ik naar mijn of uw wens zodat het eindresultaat iets is waar we trots op zijn. Dat is het mooie van naaien: je kan een hoop dingen naar wens maken waardoor het uniek wordt.

Neem een kijkje in de webshop. Heb je hulp nodig of vind u niet wat u graag zou willen op de site. Neem dan gerust contact op, dan gaan we samen kijken wat er allemaal mogelijk is.