Slide toggle

Steffie’s Crafts

Het mooie van naaien: je kan een hoop dingen naar wens maken waardoor het uniek wordt.

Neem een kijkje in de webshop. Heb je hulp nodig of vind je niet wat je graag zou willen op de site. Neem dan gerust contact op, dan gaan we samen kijken wat er allemaal mogelijk is.

Heeft u een vraag?

Maandag - Vrijdag: 09:00 - 17:00 Jan Vermeerplein 15, 2678 AR, De Lier info@steffiescrafts.nl

Leveringsinformatie

Levertijd

Handgemaakt met liefde, en dat merk je.

Aangezien wij al onze artikelen op bestelling, met liefde, maken kan de levertijd variëren tussen de 2 – 3 weken. Uiteraard is dit mede afhankelijk van de huidige drukte en de grote van uw bestelling.

Wilt u een betere inschatting hebben van de levertijd kunt u voor het bestellen altijd contact opnemen via het contactformulier.

Haast?

Als je geen tijd hebt voor je passie, is het dan wel je passie?

In sommige situaties heeft een bestelling net wat meer haast. In dat geval kunt u, voor het plaatsen van uw bestelling, contact met ons opnemen. Samen kijken wij dan naar wat mogelijk is om te zorgen dat het als nog op tijd geleverd kan worden.

Verzendkosten Nederland
Onze bestellingen worden binnen Nederland verzonden door PostNL voor €4,95 inclusief btw. Vanaf 75,- (incl btw) verzenden wij gratis!
Verzendkosten Overige
Voor levering aan landen als bijvoorbeeld België, Duitsland, Luxemburg of Frankrijk verzoeken wij u contact met ons op te nemen.