Bijtring kralen regenboog

11,95

Een leuke bijtring van silicone kralen en ringen. Geïnspireerd op het Bijbelverhaal ‘de ark van Noach’.

De bijtketting kan verstuurd worden met de bijbehorende Bijbeltekst: Genesis 9 vers 16 en 17 “Als Ik de boog in de wolken zie verschijnen, zal Ik denken aan het eeuwigdurende verbond tussen God en al wat op aarde leeft. Dit,’ zei God tegen Noach, ‘is het teken van het verbond dat Ik met alle levende wezens op aarde gesloten heb.’”

Stof informatie

Let op: het kan voorkomen  dat de gebruikte stof in deze afbeeldingen niet meer te bestellen is. Mocht dit het geval zijn nemen wij direct contact met u op.


Indien u liever een andere stof of patroon wenst kunt u contact met mij opnemen.

Categorieën:, , , , SKU: CBB- kralen regenboog

Beschrijving

Wasvoorschrift:

Was de siliconen kralen en ringen met een sopje en spoel het goed af of maak ze schoon met een vochtige doek. Doe de bijtketting NIET in de wasmachine of vaatwasser en NIET in de droger. Laat de bijtketting na het schoonmaken drogen in de lucht.

Materialen:

Naast verschillende stoffen maakt Steffie’s Crafts ook gebruik van andere producten zoals ringen en kralen. Steffie’s Crafts maakt alleen gebruik van producten die gecertificeerd zijn volgens de Europese Richtlijnen. Dit houdt onder andere in dat ze vrij zijn van giftige stoffen waaronder BPA en weekmakers.

Veiligheid:

Gebruik de babyproducten van Steffie’s Crafts altijd onder toezicht van een volwassene, om onder andere verstikkingsgevaar te voorkomen. Geef een speenkoord, bijtring of ander speelgoed dus niet mee naar bed! Blijf als gebruiker altijd letten op beschadigingen en andere oneffenheden die niet bij het product horen. Wanneer deze geconstateerd zijn gebruik dit product dan niet meer en houdt het product weg bij kinderen. Wanneer een baby met tandjes een babyproduct gebruikt moet er extra gecontroleerd worden aangezien door harder bijten (door tanden) zowel siliconen als houten kralen ringen en figuren eerder kunnen breken.

Extra informatie

Bijbeltekst

Met, Zonder

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bijtring kralen regenboog” te beoordelen